Back to All Events

MIN NABO TOTORO


This film is in Norwegian

Min nabo Totoro
Harstad Kino
Kr 90,- / Gratis med festivalpass, men billett må hentes ut på Harstad Kino
Norske stemmer


Verdens beste nabo!

Den japanske animasjonsmesteren Hayao Miyazakis magiske eventyr kommer tilbake på kinolerretet. En ny generasjon Ghibli-fans kan glede seg!

Søstrene Satsuki og Mei har flyttet til et gammelt hus på landet sammen med faren sin for å være nærmere mammaen som er på sykehus. Det blir en sommer helt utenom det vanlige. Det tar ikke lang tid før den lille, nysgjerrige Mei begynner å utforske den mystiske skogen rundt huset. Der møter hun Totoro - en sagnomsust skogvokter med magiske krefter.
MIN NABO TOTORO passer for filmelskere i absolutt alle aldre og relanseres nå på kino med norske stemmer og i originalversjon.

Regi og manus: Hayao Miyazaki, 1988, Japan. Skuespillere: Chika Sakamoto, Hitoshi Takagi, Noriko Hidaka, Shigesato Itoi, Tanie Kitabayashi, Toshiyuki Amagasa, Naoki Tatsuta, Frank Welker, Lea Salonga, Pat Carroll, Tim Daly, Musikk: Jo Hisaishi, Sjanger: Animasjon / Eventyr / Familiefilm Lengde: 1 t. 26 min. Sensur: tillatt for alle

Earlier Event: October 28
ARCTIC MOVING IMAGE SEMINAR
Later Event: October 29
LUMINOSITY