Back to All Events

FELICITE - NORGESPREMIERE

  • Harstad KIno Norway (map)

For english scroll down

Alain Gomis

Ekslusiv norgespremiere!

Juryens Grand Prize på Berlinalen 2017.

Harstad Kino
Kr 110,- 
Engelsk teksting

Félicité er filmskaper Alain Gomis fjerde spillefilm. Hans andre film Aujourd’hui (Tey) var nominert som Senegals bidrag til Oscar for beste utenlandske film og Félicité vant en av hovedprisene under årets Berlinale. En film med et poetisk og visuelt sterkt filmspråk, og en helt unik måte å bruke musikk på, som kombinerer klassisk musikk med afrikansk folkemusikk. Félicité er en selvstendig og stolt kvinne som synger på en bar i Kinshasa, fullstendig oppslukt i sangen med evne til å legge fra seg livet og verden utenfor. Når hennes 14 år gamle sønn havner i en motorsykkelulykke, endrer dette seg, og hun går på en desperat jakt jennom gatene i Kinshasa for å finne hjelp, i en verden av musikk og drømmer.

Regi: Alain Gomis Produsent: Arnaud Dommerc År: Frankrike / Senegal / Belgia / Tyskland / Lebanon/2017 Språk: Lingala med engelsk teksting Spilletid: 123 min 

Still  Félicité

Still Félicité

Information in english

Silver Berlin Bear winner 2017.

Venue:  Harstad Kino
NOK 110,-
English subtitles

Félicité sings in a bar in Kinshasa. When her 14-year-old son has a motorcycle accident, she goes on a frantic search through the streets of Kinshasa, a world of music and dreams. And her path crosses that of Tabu.

Still  Félicité

Still Félicité

Earlier Event: October 21
GOD´S OWN COUNTRY
Later Event: October 22
FOUNTAIN OF YOUTH