Back to All Events

GOD´S OWN COUNTRY

  • Harstad Kino Norway (map)

For information in english, please scroll down

Francis Lee

Harstad Kino
Kr 110,- 
Norsk teksting

Filmen begynner som gjørmete britisk landsbyrealisme, og utvikler seg til det som må være årets mest romantiske film. Johnny er en ung odelsgutt i Yorkshire som undertrykker sine homofile følelser gjennom slåsskamper og drikking. En dag ansetter faren rumenske Gheorghe for å hjelpe Johnny på gården. Dermed oppstår en ordknapp romanse mellom den kjekke migrantarbeideren og den tilsynelatende livstrøtte britiske slasken. Flere har sammenliknet den med Ang Lees moderne klassiker Brokeback Mountain, men Francis Lee har andre mål enn å fortelle hvor vanskelig det kan være å være seg selv i et homofobt samfunn. I stedet har han laget en vakker og varm kjærlighetshistorie som det er umulig å ikke bli berørt av. God's Own Country vakte stor begeistring blant både publikum og kritikere da den ble vist under Berlinalen tidligere i år. Siden har den gått en seiersgang på festivaler verden over, og rasket med seg flertallige priser og lovord underveis.

Regi:Francis Lee Produsent:Manon Ardisson og Jack Tarling År: England/2017 Språk: Engelsk med norsk teksting Spilletid: 104 min 

Still God`s own country

Still God`s own country

Still God`s own country

Still God`s own country

Earlier Event: October 21
OM KROPP OG SJEL (TESTRÖL ÉS LÉLEKRÖL)
Later Event: October 22
FELICITE - NORGESPREMIERE