Back to All Events

OM KROPP OG SJEL (TESTRÖL ÉS LÉLEKRÖL)

  • Harstad Kino Norway (map)

For english scroll down

- Årets gullbjørnvinner fra Berlin

Ildikó Enyedi

Harstad Kino
Kr 110,- 
Norsk teksting

Maria og Endre, to stille og sjenerte mennesker, finner ved en tilfeldighet ut at de har nøyaktig samme drøm hver natt. De er forundret, vantro og litt redde. For et merkelig sammentreff! På klumsete vis forsøker de å gjenskape drømmen i fullt dagslys. Det blir både triste, morsomme, rørende og mislykkede forsøk. Kan de overvinne sine indre barrierer og finne hverandre? OM KROPP OG SJEL er en film om vår frykt for å åpne oss for andre og om hvor spennende det kan være om man tar sjansen. Filmens foto er i en klasse for seg. Det er en nytelse å se drømmene framstilt som tablåer i skogen, med natur og snøflak og nervøse hjorter. Ildikó Enyedi vant Gullbjørnen på filmfestivalen i Berlin.

Regi: Ildikó EnyediProdusent: Ernö Mesterházy, András, MuhiAndrás, Pires Muhi, Mónika Mécs. År: Ungarn/2017 Språk: Ungarsk med engelsk teksting Spilletid: 116 min

om kropp og sjel 2.jpg

Information in english

Venue:  Harstad Kino
NOK 110, -
Language: Hungarian. Norwegian subtitles

 

 

Earlier Event: October 21
HEIS (CHRONIQUES) - NORGESPREMIERE
Later Event: October 21
GOD´S OWN COUNTRY