Sarah Schipschack

Sarah_foto_2016.jpg

Sarah Schipschack er en filmkurator, programmerer, og produsent, basert i Leipzig, Tyskland og i Tromsø. De siste 15 årene har Sara stått bak flere initiativer for formidling av art house film, og eksperimentell film - Artists' Moving Image/Kunstners bevegelige bilder. Hennes siste initiativ,  Polar Film Lab, en analog film lab i Tromsø, ble etablert i 2016 sammen med kunstneren og filmskaperen Emilija Skarnulyte fra Litauen. Hun underviser også i et fag om kunstners bevegelige bilder ved Nordland Film- og kunstfagskole i Kabelvåg. Sarah er gjestekurator for den andre utgaven av AMIFF i Harstad, der hun setter sammen en miniretrospektiv av den anerkjente kunstneren Lene Berg, og kuraterer bestillingsverket,  det ambisiøse nye flerskjermsverket til Ørjan Amundsen. 


Les mer om hennes kuraterte kunstprosjekt her // Read more about her curated project here: http://www.amiff.no/image-2017/2017/10/4/one-infinite-loop

Og Polar Film Lab 16 mm workshop her // And about Polar Film Lab 16 mm workshop here: http://www.amiff.no/seminar-2017/2017/10/5/6x53xnz40gejavuxodvxc2y5bc7pcu

Helene Hokland