Back to All Events

Morgenseminar med Nicolas Siepen


Fredag - Søndag 09:00 - 11:00 @Castello

Gratis event

På Castello Festivalsenter - Adresse: Rikard Kaarbøs gate 17, 9405 Harstad

Språk: Engelsk

Nicolas Siepen, en tysk kunstner, kunsthistoriker, filmskaper, forfatter og forlegger vil holde et tre-dagers seminar under AMIFF 2023. På seminaret vil du bli invitert til å aktivt engasjere deg i programmet innen ‘ bevegelige bilder', samt rundt festivalens tema, Bend it, Maybe .

Seminaret er for kunstnere, filmskapere, kuratorer, skribenter, forskere, studenter og andre som er engasjert med film og bevegelige bilder innenfor sin egen praksis, eller om du bare er interessert i bevegelige bilder, så er du hjertelig velkommen.

Seminaret er strukturert rundt tre økter, en hver dag gjennom festivalen, der gruppen blir invitert til å delta aktivt i diskusjoner om utvalgte verk som vises på festivalen og hvordan disse forholder seg til aktuelle diskusjoner i kunstverdenen og i henhold til bevegelige bilders praksis. Det forventes at deltakerne bidrar med å bestemme programmet gjennom en kombinasjon av åpen, kritisk respons og selvrefleksjon. Temaer som kuratoriske problemer, lokaler og festivalens struktur vil også kunne diskuteres, og det er mulig å reflektere over eventuelt eget arbeid i forhold til diskusjonen.

Earlier Event: October 13
Hør her'a!
Later Event: October 13
Bend it like Beckham