Back to All Events

HAPPY END

  • Harstad Kino Norway (map)

Michael Haneke

Harstad Kino
Kr 110,- 
Norsk teksting

Østerrikske Michael Haneke er mest kjent for sine gullpalmevinnere "Det hvite båndet" fra 2009 og "Amour" fra 2012. I "Happy end" møter vi noen av Frankrikes aller fremste skuespillere - Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant og Mathieu Kassovitz. Filmen er en kald og gripende satire om den franske overklassen og menneskene som tjener den. Filmen var i hovedkonkurransen i Cannes. En spennende og skremmende historie om den dysfunksjonelle familien Laurent som desperat forsøker å opprettholde fasaden når verden rundt dem ramler sammen. Det er både morsomt og trist å være flue på veggen i familiens herskapelige hus i Calais, med den europeiske flyktningekrisen som bakteppe.

Regi: Michael Haneke Produsent:Margaret Ménégoz, Stefan Arndt, Michael Katz, Olivier Père År:Frankrike/2017 Språk: Fransk med norsk teksting Spilletid: 107 min

 

happy_end_h_2017.jpg
Earlier Event: October 22
FOUNTAIN OF YOUTH