Back to All Events

HURRA FOR ANDERSENS

Hurra-for-Andersens-1966-1.jpg

Knut Andersen

Harstad Kino
Kr 110,- 


"Hurra for Andersens!" er en norsk romantisk filmkomedie og familiefilm fra 1966 regissert av Knut Andersen. Hovedrollene spilles av Arve Opsahl, Aud Schønemann, Rolv Wesenlund og Elsa Lystad.

Om Carl Alfred Andersen, som med sin Hildur Sofie har avlet fire barn av lutter kjærlighet. De bor i et nedlagt landhandleri i hovedstadens utkant. I motsetning til det nye naboskapets velordnede rekkehusmoral, lever denne familien sitt eget liv, levende, stemningsfullt og gøyalt fra dag til dag og fra hånd til munn. Byggelagets formann Alf Hermansen og nabofru Salvesen har i årenes løp hatt mang en hyggestund sammen omkring den felles forargelse de føler for Andersens, deres konkubinatforhold, deres rot og deres mangel på respekt for byggelagets ordensregler. Bedre blir det ikke den dag Andersens har vunnet stor gevinst i tipping, og finner ut at de sannelig skal ta og gifte seg, og inviterer hele byggelaget til bryllupsfesten.

Regi: Knut Andersen År: Norge/1966 Språk: Norsk Spilletid: 108 min