Back to All Events

FRA BALKONGEN

  • Harstad Kino Norway (map)

For information in english, please scroll down

Ole Gievær

Med besøk av filmskaperen!

Harstad Kino
Kr 110,- 
Engelsk teksting

Fra Balkongen er Ole Gieværs tredje spillefilm og hadde som hans to tidligere filmer premiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin. Den forrige filmen hans, Mot Naturen ble en kritiker- og publikumssuksess da den gikk på kino i 2014. Med Fra Balkongen har han igjen laget en treffende, humoristisk og rørende film om hva det vil si å være menneske i dag, om det lille livet i det store universet. Ole Gievær, som vokste opp i Tromsø og studerte ved Nordland kunst- og filmfagskole, er til stede på visningen. 

Regi: Ole Gievær Produsent: Maria Ekerhovd År: Norge/2017 Språk: Norsk Spilletid: 84 min. Aldersgrense: 12 år. 

Still fra Fra Balkongen

Still fra Fra Balkongen

Information in english

From the balcony
Venue: Harstad Kino
NOK 110,-
English subtitles

From the balcony is Ole Gievær's third feature film and, as his two previous films, it had its premiere at the Berlinale. His previous film, Mot Naturen, became a critique and audience success when it went to the cinema in 2014. With From the Balcony he again made a striking, humorous and touching film about what it means to be human today. Ole Gievær, who grew up in Tromsø and studied at Nordland Arts and Film School, is present at the screening.

 

 

 

Earlier Event: October 20
STILL NIGHT, STILL LIGHT - NORGESPREMIERE
Later Event: October 20
JUPITERS MÅNE (JUPITER HOLDJA)