Back to All Events

EN FANTASTISK KVINNE (UNA MUJER FANTÁSTICA)

  • Harstad Kino Norway (map)

Sebastián Lelio

Harstad Kino
Kr 120,- 
Spansk med norsk teksting (Spanish language with Norwegian subtitles)

Det kulturelt konservative Chile utgjør rammen for dette utradisjonelle mellommenneskelige dramaet og dets trykkende, klaustrofobiske relasjoner. Regissør Sebastián Leilos portrett av en sterk og egenrådig dame preges av høyt tempo og flott foto, men det er hovedrolleinnehaver Daniela Vega som stjeler showet. Med EN FANTASTISK KVINNE gjenforenes teamet bak GLORIA (2013) for å fortelle en ny historie om en kvinne som nekter å føye seg etter samfunnets forventninger. Orlando har gått fra kone og barn for å leve livet med den 20 år yngre Marina. Det høres kanskje ut som en velkjent historie, men når hennes nye flamme brått går bort sitter Marina igjen som mistenkt av politiet og forhatt av Orlandos etterlatte. Forviklingene følger, og fordommene mot Marina som den andre - og transkjønnede - kvinnen, står i kø. Rettighetene hennes faller mellom alle stoler, og selv om ingen riktig vet hvordan de skal forholde seg til henne, viser hun vei med sin indre styrke og sitt pålitelige moralske kompass. 

Regi: Sebastián Lelio Produsent: Maren Ade, Pablo Larraín, Sebastián Lelio, Gonzalo Maza, Juan de Dios Larraín År: Chile, Spania, Tyskland og USA/2017 Språk: Spansk med norsk teksting Spilletid: 104 min 

Later Event: October 20
STRANGE COLORS - NORGESPREMIERE