Back to All Events

LITTLE WING

For english scroll down

Little Wing
Harstad Kino
Kr 110,- 
Engelsk teksting

Little Wing fra Oscar-nominerte Selma Vilhunen lar oss følge Varpu, en 12 år gammel finsk jente med et brennende ønske om å finne sin biologiske far. Varpu, som på de fleste områder fungerer som omsorgsperson for sin egen mor, sliter med kommentarer fra venner om morens merkelige oppførsel og det faktum at hun aldri nevner sin far. Presset av jevnaldrende, og overveldet av morens totale hjelpeløshet tjuvkobler Varpu en bil og legger ut på en reise for å finne faren. Den praktiske gjennomføringen har hun null problemer med. De emosjonelle utfordringene er derimot overveldende, selv for veslevoksne Varpu. Little Wing er en virkelighetsnær og stillferdig film der mye er fortalt mellom linjene, og gjennom Varpus uttrykks- og lengselsfulle ansikt. 

Regi:  Selma Vilhunen Produsent: Kaarle Aho, Kai Nordberg År: Finland/2016 Språk: Finsk med engelske tekster Spilletid: 100 min. Aldersgrense: 12 år.

Still Little Wing

Still Little Wing

Information in english

Little Wing
Venue: Harstad Kino
NOK 110,-
English subtitles

Little Wing tells the story of 12-year-old Varpu (Linnea Skog), who's quickly growing to adulthood, and about her mother (Paula Vesala), who doesn't want to grow up. A tender-hearted coming-of-age story shot in a low-key, realist style, about a resourceful 12-year-old who decides to track down her biological father—by car. A sensitive and intelligent look at difficult issues such as bullying, poverty, mental illness and dysfunctional families.

Later Event: October 21
CHIHIRO OG HEKSENE - MED NORSKE STEMMER