Back to All Events

CHIHIRO OG HEKSENE - MED NORSKE STEMMER

Chihiro og Heksene
Harstad Kino
NOK 110,-
Med norske stemmer

Årets Ghibli klassiker for hele familien er Chihiro og Heksene, som endelig er tilbake på norske kinoer. Et fantastisk eventyr fra den japanske mesteren, anime-regissøren og manga-tegneren Hayao Miyazaki, laget ved Studio Ghibli, som vant Oscar for beste animasjonsfilm i 2003. I filmen møter vi 10 år gamle Chihiro som skal flytte til en ny by sammen med sine foreldrene. På veien til det nye huset tar faren en snarvei - noe som får dramatiske konsekvenser. De kommer fram til noe som ser ut som en nedlagt fornøyelsespark, men det er faktisk et badehus for slitne ånder. Badehuset er kontrollert av den onde heksa Yubaba. Som straff for at foreldrene til Chihiro har tatt seg til rette på åndenes område og spist av maten deres, gjør Yubaba dem om til griser. Chihiro får hjelp av den mystiske gutten Haku, og får seg jobb i badehuset. Her møter hun rekke merkelige skapninger - noen gode og noen onde. Sammen med sine nye hjelpere tar hun opp kampen med Yubaba og prøver å redde seg selv og foreldrene sine.

Regi: Hayao Miyazaki Produsent: Yasuyoshi Tokuma  År: Japan/2001 Språk: Norsk Spilletid: 125 min. Aldersgrense 9 år (tillatt for barn ned til 6 år i følge med voksne).

Earlier Event: October 20
LITTLE WING
Later Event: October 22
SANIT - SAMISK FILM FOR BARN