Back to All Events

A STAR IS BORN

Fredag 19. kl. 18:50, Harstad Kino sal 2 / søndag 21. okt kl.20:30, Harstad Kino Sal 1

En filmstjerne hjelper en ung artist og skuespiller med å nå berømmelsen. Vi møter Bradley Cooper som spiller en erfaren musiker med navnet Jackson Maine. Han oppdager artisten Ally, som blir spilt av Lady Gaga, og forelsker seg. Hun har nettopp gitt opp drømmen sin om å bli stor artist, helt til Jack fører henne inn i rampelyset igjen. Men når karrieren til Ally tar av, så bryter den personlige siden av forholdet deres sammen og Jack kjemper samtidig en kamp med sine egne indre demoner.

Denne filmen har kinopremiere 12. oktober, så blir vist på Harstad Kino fra da, men siden The Guardian’s filmanmelder Peter Bradshaw gir den terningkast 6 og kaller den «outrageously watchable», så viser vi denne også som del av festivalen. Dessuten er det flott med musikkfilm!

Regi Bradley Cooper, USA 2018, Språk Engelsk, Teksting Norsk, 2 t 15 min, Premiere 12.10.

ASIB_1920x1080_teaser.jpg
Earlier Event: October 21
A STAR IS BORN