Back to All Events

ETTER STORMEN


The film is in Japaneese, with Norwegian subtitles

Etter stormen
Harstad Kino
Kr 90,- / Gratis med festivalpass, men billett må hentes ut på Harstad Kino
Norske undertekster

Nok en sterk familieskildring fra den japanske mesteren Hirokazu Kore-eda. Harstad-konseptet KinOmatisk, som kombinerer film og mat, har vist to av hans filmer til stor begeistring: «Som far, så sønn» og «Veien videre».

Ryota dveler ved sin fordums storhet som prisvinnende forfatter. Han kaster bort pengene han tjener som privatdetektiv på gambling, og kan knapt betale barnebidrag. Etter at faren dør, synes hans aldrende mor og vakre ekskone å gå videre i livene sine. Ryota gjenopptar kontakten med sin i starten mistenksomme familie, men han har vanskelig for å gjenvinne kontrollen over sin eksistens og å finne en varig plass i livet til sin unge sønn – inntil en stormfull sommernatt gir dem en sjanse til å knytte ekte bånd igjen.

Regi og manus: Hirokazu Kore-eda, 2016, Nasjonalitet: Japan, Språk: japansk, Distribusjon: Another World Entertainment, Lengde: 1 t. 57 min. Aldersgrense: Tillatt for alle.

Earlier Event: October 30
MARKENS GRØDE
Later Event: October 30
ATLANTIC