Back to All Events

DUNDER


For English, please scroll down

Endre-Skandfer.jpg

Dunder – animasjonsfilm og regissørbesøk
Harstad Kino
90,- / Gratis med festivalpass
Uten tale

Tre monstre og ett vennskap - Rampemonsteret Bulder vil ha bestevenninna Modika for seg selv, og må kvitte seg med det kjedelige monsteret Lex. Men den som graver en grav, har en lei tendens til å ramle nedi sjøl...          
                                            
Regissør Endre Skandfer kommer fra Harstad, og han kommer tilbake til hjembyen og presenterer filmen sin til film-glade barn i Harstad på festivalen. Han leser litt fra boken «Dunder» og snakker med barna etter filmen om hva de syns om det som skjedde i filmen.

Regissør Endre SkandferManus Endre Lund Eriksen Musikk Komponert av Sindre Hotvedt,  utført av Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, 2016, Norge Fabelfjord AS Animert kortfilm Animasjon, Barnefilm Lengde: 10 min. Passer fra de helt yngste barna til litt oppover.

Hvorfor ikke kombinere kino-besøket med et kunstverksted med Doras Kunstkoffert etterkpå kl 12.30 på Ungdommens Hus? Det er for barn 3 - 6 år gamle, og foreldrene deres. Meld deg på her.

 

INFORMATION IN ENGLISH

Dunder - animation and director visits
Venue: Harstad Kino
NOK 90.- / Free with festival pass
without dialgoue


Three monsters and one friendship - The naughty monster Bulder wants his best friend Modika to himself, and must get rid of the boring monster Lex. But whoever digs a pit has a tendency to fall in it himself ...

Director Endre Skandfer comes from Harstad, and he comes back to his hometown and presents his film to film happy children in Harstad at the festival. He reads a bit from the book "Dunder" and talk with the children after the movie about what they think about what happened in the movie.
Director Endre Skandfer Manus Endre Lund Eriksen Music Composed by Sindre Hotvedt, conducted by the North Norwegian Opera and Symphony Orchestra, 2016 Norway Fabel Fjord AS Animated Short Film Animation, Children's Film

Earlier Event: October 30
SUMÉ - THE SOUND OF A REVOLUTION
Later Event: October 30
LIQUID IDENTITIES FILM PROGRAMME