Back to All Events

THE FITS


For information in English, please scroll down

Harstad Kino
Kr 90,- / Gratis med festivalpass
Engelsk, med engelske undertekster


Regi: Anna Rose Holmer, USA, 2015, Alder: 12 år
Dette er en vakker, skjør og spennende utforskning av dramafilm-sjangeren, med sterk symbolikk. Den vekker oppsikt blant kritikerne i USA, der den får svært gode kritikker. Den 11-årige Toni tilbringer mesteparten av sin fritid med å trene boksing med sin bror da hun plutselig blir fascinert av en tett sammensveiset jentegjeng som trener på dans i den samme treningshallen. Toni gjør alt for å være en del av jentegruppa, men etter utbrudd av mystiske besvimelser blant jentene, tviler hun på sin egen iver og aksept. Spørsmål rundt kjønn, rollemønstre og identitet blir tatt opp i denne «coming-of-age» filmen, som har noe så uvanlig som en kvinnelig regissør og hovedrolleinnehaver, og alle skuespillerne er afro-amerikanske.  
Så langt skal den ikke på norske kinoer, så dette er en unik sjanse til å se filmen. 

INFORMATION IN ENGLISH

Venue: Harstad Kino
NOK 90,- / Free with festival pass

Dir: Anna Rose Holmer, USA, 2015, Age limit: 12 år

While training at the gym 11-year-old tomboy Toni becomes entranced with a dance troupe. As she struggles to fit in she finds herself caught up in danger as the group begins to suffer from fainting spells and other violent fits.

Earlier Event: October 29
NORDLAND KUNST- OG FILMFAGSKOLE
Later Event: October 29
NEW SAMI VISIONS