Back to All Events

NOTES ON BLINDNESS


NOTES ON BLINDNESS – INTO DARKNESS
Virtual Reality verk
I fojaen i Harstad Kino

Dette er et interaktivt Virtual Reality-verk basert på lyddagbøker av forfatter og akademiker John Hull, som etter tiår med jevn forverring - ble helt blind i 1983. Verket tilbyr en sensorisk og psykologisk reise inn i "en verden bortenfor synet". Du blir presentert et magisk landskap i 3D, med 360 grader omsyn, og du hører stemmen til John Hull selv som forteller.  
Verket vant pris for beste regi i år, på en av verdens viktigste filmfestivaler, Tribeca Film Festival.

Produksjon: Ex Nihilo, Archer Mark, Audiogaming, Arte Frankrike. 2016, Frankrike / Storbritannia. Genre: Virtual Reality – dokumentar. År: Format: application Spilletid: mellom 20 og 25 minutter Språk: Engelsk, fransk, tysk, spansk. Ingen aldersgrense.

 

INFORMATION IN ENGLISH

NOTES ON BLINDNESS – INTO DARKNESS
Virtual Reality
In the foyer of Harstad Kino

NOTES ON BLINDNESS – INTO DARKNESS is an interactive virtual reality project based on the audio diaries of writer and academic John Hull, who- after decades of steady deterioration - became totally blind in 1983. It offers a sensory and psychological journey into “a world beyond sight”.

Festival and awards : Sundance 2016 - New Frontier selection / Kaleidoscope World Tour VR Festival - Best Experimental experience / Tribeca Film Festival 2016 - Storyscape Award / Sheffield 2016 Doc/Fest VR Award

Production: Ex Nihilo, Archer Mark, Audiogaming, Arte France. 2016, France / UK. Genre: Virtual Reality – documentary. Format: application Playtime: between 20 and 25 minuttes Language: English, French, German, Spanish. No age limit.

Earlier Event: October 27
‘du mah heures pah maj’
Later Event: October 27
ÅPNINGSFILM