Back to All Events

A Plastic Ocean og kortfilmprogram fra Kanebogen skole

Stop plastforurensning. Vær en del av løsningen.

I år er platforurensing på agendaen i TV-aksjonen som skjer samme helg som AMIFF. I den forbindelse viser vi dokumentaren A Plastic Ocean som er en prisvinnende dokumenartfilm, samt premiere på noen flotte filmer på temaet ‘havet’ laget av barn ved Kanebogen Skole i høst. Alt innledet av nestlederen i Miljøpartiet de grønne, Kriss Rokkan Iversen, som har gjort Harstad-væring av seg.

En gruppe dedikerte forskere, filmskapere, sosiale entreprenører, lærde, miljøvernere og journalister står bar A Plastic Ocean. I dokumentaren utforsker den skjøre tilstanden til våre hav og avdekker alarmerende sannheter om konsekvensene av vår engangs livsstil. Filmen dokumenterer de globale effektene av plastforurensning og fremhever brukbar teknologi og innovative løsninger som alle - fra myndigheter til enkeltpersoner - kan gjøre for å skape et renere og grønnere hav.

A Plastic Ocean er valgt for visninger på internasjonale konferanser og festivaler over hele verden, inkludert på Smithsonian Institute og International Union for Conservation of Nature, hvor filmen ble sett av tidligere amerikanske president Barack Obama og miljøvernere Sylvia Earle og Jane Goodall.

Tale og tekst: Engelsk

Spilletid 1t. 42min. Skuespillere: David Attenborough, Sylvia Earle, Ben Fogle, Craig Leeson Sjanger: Dokumentar Regi: Craig Leeson Nasjonalitet: UK / Hong Kong Aldersgrense: 15 år Produksjonsår: 2016

English language only.

Earlier Event: October 18
Kunstnersamtale Crispin Gurholt
Later Event: October 18
Kalde mønster