Back to All Events

Rudy og Lynmonsteret

Rudy og Lynmonsteret (2019)

Rudy og Lynmonsteret (2019)

RUDY OG LYNMONSTERET

Søndag 20. oktober, kl 17:00, Harstad Kino, sal 2.

Velkommen på filmvisning der regissøren er fra Harstad; Endre Skandfer! Endre kommer og presenterer filmen, og gir et lite animasjonskurs for barn etter visningen.

Denne filmen er basert på boka "Rudy og Lynmonsteret", skrevet av Endre Lund Eriksen og tegnet av Endre Skandfer.

Om filmen:

Rudy finner alltid på ville, herlige leker med bestevenninna si, Theodora. Men en dag blir han angrepet av et lynmonster - Eppy Lepsi. Og plutselig er Rudy redd for alt. Men Theodora har en idé: De kan kjempe tilbake...

Regi: Endre Skandfer, Manus: Endre Lund Eriksen, 2019, Norge. Norske stemmer: Nilas Sørum og Emthe Skandfer Solskinnsbakk, Produksjonsår: Spilletid: 8m, Språk: Norsk tale. Produksjon: Merete Korsberg i Fabelfjord AS

Om regissøren:

Endre Skandfer

Endre Skandfer

Endre Skandfer (f. 1976 i Harstad) er en illustratør, art director, animatør og filmregissør. Endre har studert animasjon og film ved Høgskolen i Lillehammer og Høgskulen i Volda. Han har arbeidet med animasjonsfilmer og visuelle effekter til flere filmer og TV-serier som medarbeider hos blant andre Qvisten Animation 2000-2007 og Storm Studio 2007-2011, for eksempel med scenografi og figurdesign til barne-tv-serien Den lille redningsskøyta Elias, NRKs Fantorangen, Iram Haqs kortfilm Skylappjenta som også kom som bildebok i 2009 illustrert av Skandfer, og Kaptein Sabeltann. Han har også utarbeidet monsterfigurene og de visuelle miljøene i Dunderly-universet av barnebokforfatteren Endre Lund Eriksen. I tillegg har Endre Skandfer samarbeidet med Ronald Kabíček og Bjarte Agdestein om albumtegneserien Krüger & Krogh, som ble utgitt i august 2014.

Earlier Event: October 20
Utvandrerne
Later Event: October 20
Samene har rett