Back to All Events

Arkivfilm og byvandring – Harstad Ullvarefabrikk

Harstad ullvarefabrikk (2) (1).png

Arkivfilm og byvandring – Harstad Ullvarefabrikk

Torsdag 18. oktober, kl 17:00, oppmøte på Harstad Kino. Filmvisning kl 17:45 (lengde 20 min.)

I over et halvt århundre produserte Harstad ullvarefabrikk ullprodukter til hele Nord-Norge, først fra sine lokaler i Storgata, så fra den nye fabrikkhallen på Hamneset. I anledning AMIFF 2019 presenterer Sør-Troms Museum filmen om Harstad Ullvarefabrikk, laget av John Berthung på 60-tallet. Her vil dere få historien til Nordlands Forenede Ullvarefabrikker og et innblikk i hverdagen til de som jobbet i fabrikken på Hamneset. Før filmen tar vi en vandring i Harstad sentrum for å se på stedene fabrikken stod. Mellom byvandringen og filmen byr festivalen på litt suppe fra Mat av Vahl i kinofoajeen, så vi får varmen i oss før filmvisningen starter.

Velkommen!

Later Event: October 17
Åpning av AMIFF 2019