Randi Crott

Randi_Strasse.jpg

Forfatteren Randi Crott, datteren av Harstad-kvinnen Lillian Crott Berthung, kommer til AMIFF for å presentere filmen "Don't tell it to anyone!" (Erzähl es niemandem!) av filmskaper Klaus Martens, som er basert på den bestselgende boken av Randi, "Ikke fortell det til noen!" der hun skildrer sine foreldres sterke krigshistorie og farens lenge bevarte hemmelighet, som hun først fikk vite i voksen alder. Boken er solgt i Tyskland i 250.000 eksemplarer. Boken vil være tilgjengelig i samarbeid med bokhandler i Harstad og presenteres i forbindelse med filmvisningen. Både Klaus Martens og Randi Crott vil være til stede for samtale etter filmen.

Randi Crott er født i Wuppertal i Tyskland i 1951 og jobber som journalist i radio og TV. Hun har vært programleder i en rekke radioprogrammer i Westdeutscher Rundfunk, og har også laget flere filmer. Moren Lillian Crott Berthung ble født i Harstad i 1922. Siden 1947 har hun bodd i Tyskland, hvor hun har jobbet som oversetter og tolk. Hun skriver i blant for Harstad Tidende.

Les mer om arrangementet her // Read more about the event here: http://www.amiff.no/program-2017/2017/10/21/ikke-si-det-til-noen

Helene Hokland