Ole Giæver

DP7B4840_klar.jpg

Ole Giæver (født 19. juli 1977 i Tromsø) er en norsk regissør, manusforfatter og skuespiller. Han er utdannet ved Nordland Kunst- og Filmfagskole i Lofoten og Konstfack i Stockholm. 

Fra Balkongen er Ole Gieværs tredje spillefilm og hadde som hans to tidligere filmer premiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin. Den forrige filmen hans, Mot Naturen ble en kritiker- og publikumssuksess da den gikk på kino i 2014. Med Fra Balkongen har han igjen laget en treffende, humoristisk og rørende film om hva det vil si å være menneske i dag, om det lille livet i det store universet. Ole, som vokste opp i Tromsø og studerte i Kabelvåg, er til stede på visningen og presenterer filmen. Les mer her // Read more here: http://www.amiff.no/program-2017/2017/10/20/fra-balkongen

Helene Hokland