Back to All Events

LIVE CINEMA PERFORMANCE #1 + klubbkveld og PARALLAX


  • Harstad kino, City Bar and Diner (map)
Still Parallax (2018)

Still Parallax (2018)

PARALLAX / I LOOP I KINOENS ÅPNINGSTIDER / KINOENS FOAJE / HARSTAD KINO

Regi og manus: Eili Bråstad Johannessen, Foto: Zoe Schmederer, Klipp: Truls Krane Meby, Lyd: Amund Ulvestad, Skuespiller: Fredson Bessa, År: Norge/Tyskland 2018

LIVE CINEMA PERFORMANCE #1 + KLUBBKVELD / LØRDAG 20. OKT KL. 22.30 / CITY

Live Cinema Performance #1

av Eili Bråstad Johannessen med Tooji Sakutan & Redrop

Publikum inviteres til å bli med en audiovisuell reise der lys, lyd, bilde og bevegelse smelter sammen til en kombinasjon av filmskaping og performancekunst.

Eili Bråstad Johannessen er fra Nord-Troms men tilbringer mye tid i Berlin hvor hun jobber som fotograf, filmkunstner og manusforfatter. Gjennom sin facinasjon for undergrunn-klubbscenen og eksperimentell film har hun fått inspirasjon til prosjektet Live Cimena Performance. Det er planlagt flere performancer med dette konseptet, hvorav AMIFF nå vil vise den første av dem.

DSC09940.jpeg

Redrop alias Anthony Georges Patrice er en Berlin-basert elektronisk musiker og DJ Han har gjennom mange år fyllt opp dansegulv i bl.a. Paris og Berlin, og han jobber også med sitt mer eksperimentelle sideprosjekt AGXP. Han vil gjøre lyd på Live Cinema Performance #1, og vil også spille på klubbkvelden.

AGP_c_17.jpeg

Tooji Sakutan er en norsk-persisk multikunstner bosatt i Oslo. Han er en dedikert LHBT-aktivist, skriver musikk på internasjonalt nivå og han er forfatter. I Live Cinema Performance #1 er han med som danser/scenekunstner, og vil med sin usedvanlige innlevelse gi det han kan for publikum. 

Tooji_0920143_.jpg

Later Event: October 21
STREAM