Back to All Events

BYVANDRING OG ARKIVFILM FRA HARSTAD MED SØR TROMS MUSEUM

Arkivfilm fra Harstad still.png

Vandring i Harstad sentrum

Søndag 21. okt kl. 12:00 / oppmøte utenfor Harstad Kino

Film: «Harstad på 50-tallet»

Søndag 21. okt kl. 13:30 / Harstad Kino Sal 1

Fra Sør-Troms Museum sine samlinger viser vi arkivklipp fra Harstad på 50-tallet. «Harstad på 50-tallet» er laget av Per Lorentzen og består av klipp fra ulike begivenheter i byen blant annet turnstevne og feiring av Barnas dag. Filmen er i farger. Varighet: 30 min, uten lyd. En formidler fra Sør-Troms Museum innleder arrangementet og tar oss igjennom filmvisningen.

I forkant av filmen vandrer vi i Harstad sentrum og ser nærmere på steder og bygninger som vises i filmen. En formidler fra Sør-Troms Museum forteller. Varighet: 60 min. Oppmøte ved kinoen kl 12.00. Kaffe og kaker på kinoen etter vandringen og før filmen.

Earlier Event: October 20
BRENNENDE MINNER
Later Event: October 21
BAZO (MED INNLEDNING AV MONICA MECSEI)